Jämför offerter på att byta blandare

Byta blandare – hitta rörmokare nära dig

Att byta blandare är ett av de vanligaste jobben för en rörmokare. Det är också ett arbete som oftast går fort, så det finns ingen anledning att betala onödigt mycket. Med Rörmokare.se kan du jämföra offerter från flera lokala rörmokare för att hitta ett bra pris.

Är det dags att byta blandare i köket eller kanske i badrummet? Oavsett om du ska byta köksblandare, duschblandare eller tvättställsblandare kan du få jobbet gjort snabbt och säkert genom att anlita en rörmokare.

När du ska välja rörmokare är det smart att ta in flera offerter. Då kan du jämföra de olika erbjudandena mot varandra och hitta ett bra pris.

Så funkar det

1. Fyll i formuläret. Beskriv vad du behöver hjälp med.

2. Få erbjudanden. Du blir kontaktad av upp till 3 rörmokare som kan byta blandare. De vet om att du jämför dem. Därför får du deras bästa erbjudanden.

3. Välj firma. Välj den rörmokare du tycker är bäst lämpad – eller välj ingen alls. Du förbinder dig inte till någonting.

Få offerter från lokala rörmokare

Kom ihåg: du får 30 procent ROT-avdrag på arbetskostnaden för att byta blandare, dusch, badkar, handfat och andra vatteninstallationer.

Får jag byta blandare själv?

Ja, det finns ingen lag som hindrar dig från att byta din blandare själv.

Eftersom det är viktigt att VVS-arbeten utförs korrekt är det många som ändå väljer att anlita en rörmokare. Med en rörmokare får du ett bevis på att installationen är fackmannamässigt utförd – något som krävs av försäkringsbolag. Om du skulle få en vattenskada i framtiden och har bytt blandaren själv finns alltså en stor risk att du blir utan ersättning. Oftast handlar det om en liten läcka som långsamt droppar under flera månaders tid utan att det märks, men som kan ge dyra konsekvenser.

Om du bor i en bostadsrätt eller hyresrätt kan det dessutom finnas regler som säger att installationen måste göras av en rörmokare.

Fyll i formuläret