Jämför offerter på att installera tvättmaskin

Installera ny tvättmaskin – hitta rörmokare nära dig

En välfungerande tvättmaskin är en av de saker som ökar bekvämligheten i hemmet allra mest. När du behöver installera en tvättmaskin gäller det att inte betala onödigt mycket. Med Rörmokare.se kan du jämföra offerter för att få ett bra pris på installationen.

Jämför erbjudanden

Bor du i lägenhet och tycker det är dags att slippa slåss om tvättstugetider? Att installera en egen tvättmaskin gör livet lite enklare. Det höjer också värdet på din bostad inför dagen när den ska säljas.

Eller har du en gammal tvättmaskin som börjar tackla av?

Oavsett är det dags att boka en rörmokare för installationen. Om du ska installera en tvättmaskin där det inte funnits någon tidigare kan du även behöva en elektriker som förbereder el till platsen.

När du ska välja rörmokare är det smart att ta in flera offerter. Då kan du jämföra de olika erbjudandena mot varandra och hitta ett bra pris.

Tips: vissa installatörer kan även ordna bortforsling av den gamla tvättmaskinen.

Så funkar det

1. Fyll i formuläret. Beskriv vad du behöver hjälp med.Rörmokare.se

2. Få erbjudanden. Du blir kontaktad av upp till 3 rörmokare som kan installera en tvättmaskin hos dig. De vet om att du jämför dem. Därför får du deras bästa erbjudanden.

3. Välj firma. Välj den rörmokare du tycker är bäst lämpad – eller välj ingen alls. Du förbinder dig inte till någonting.

Få offerter från lokala rörmokare

Får jag installera en tvättmaskin själv?

Svaret är ja, men det beror på. Det finns ingen lag som hindrar dig från att koppla in en tvättmaskin själv – så länge vattentillförsel, avlopp och ett jordat eluttag redan är ordnat inför installationen. Dessutom kräver allt fler försäkringsbolag numera även en vattenfelsbrytare som automatiskt stänger av vattentillförseln om det börjar läcka vatten.

Eftersom det är viktigt att VVS-arbeten utförs korrekt är det många som väljer att anlita en rörmokare. Med en rörmokare får du jobbet gjort snabbt och du får ett bevis på att installationen är fackmannamässigt utförd – något som krävs av försäkringsbolag. Om du skulle få en vattenskada i framtiden och har gjort installationen själv finns alltså en stor risk att du blir utan ersättning.

Om du bor i en bostadsrätt eller hyresrätt kan det dessutom finnas regler som säger att installationen måste göras av en rörmokare.

Fyll i formuläret