Om Rörmokare.se

Rörmokare.se är en offert- och jämförelsetjänst som hjälper dig att hitta lokala rörmokare.

Vårt kundlöfte | Hur fungerar Rörmokare.se? | Våra samarbetspartners | För rörmokare | Vilka är vi? | Personuppgifter | Kundservice

Vårt kundlöfte

Vi arbetar för att utveckla marknadens bästa offerttjänst för att hitta och jämföra rörmokare.

Hos oss på Rörmokare.se är användaren i fokus. Vi samlar seriösa rörmokare för att du som kund enkelt ska kunna jämföra dem och göra det bästa valet för dig och din plånbok. Snabbt, enkelt och helt gratis.

Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta rätt rörmokare till rätt pris.

Hur fungerar Rörmokare.se?

Rörmokare.se gör det enkelt för dig att jämföra offerter från rörmokare.

Genom att fylla i formuläret kopplar vi ihop dig med lokala rörmokare som matchar dina behov. Upp till 3 rörmokare får sedan möjligheten att kontakta dig via telefon eller mejl med sina bästa erbjudanden.

Tjänsten är kostnadsfri och utan bindningar. Det innebär att det aldrig kostar dig något använda Rörmokare.se – oavsett om du väljer att tacka ja eller nej till de offerter du får.

Våra samarbetspartners

Vi samarbetar endast med seriösa rörmokare. När du fyller i formuläret matchar vi dina önskemål med rörmokare som erbjuder tjänster anpassade för just dina behov.

Rörmokare.se finansieras inte av användarna, utan av de anslutna VVS-företagen. De betalar en fast summa för varje kundförfrågan, oberoende av om du accepterar deras erbjudande eller inte.

Rörmokarna vet om att de konkurrerar med varandra om dig som kund. Därför kan du vara säker på att du får deras bästa priser och erbjudanden.

Är du rörmokare? Se hit!

Är du rörmokare och intresserad av kvalitativa leads? Anslut din firma till Rörmokare.se.

Med vår tjänst sätter vi dig i kontakt med potentiella kunder som aktivt letar efter rörmokare i ditt verksamhetsområde.

Inga startavgifter. Ingen bindningstid. Ingen förskottsbetalning. Fyll i kontaktformuläret här och få mer information om hur vi hjälper dig komma i kontakt med nya kunder.

Vilka är vi?

Rörmokare.se drivs av Nettbureau – en av Skandinaviens ledande leverantörer av offert- och jämförelsetjänster. Vi har sedan 2009 utvecklat över 60 olika tjänster i närmare tio europeiska länder.

Under åren har vi etablerat oss som marknadsledande inom flera länder och branscher, samtidigt som vi har hjälpt hundratusentals privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag att hitta bättre priser och avtal.

Kanske har du redan använt någon av våra andra tjänster, exempelvis Elektriker.se, Solceller.nu eller Värmepump.se?

Personuppgifter

Våra användares säkerhet är vår högsta prioritet. Informationen du uppger i formuläret skickas uteslutande till relevanta rörmokare som matchar dina behov.

Vi kommer aldrig använda dina uppgifter till något annat än att generera skräddarsydda erbjudanden på VVS- och rörmokartjänster. Du blir alltid informerad om vilka aktörer dina personuppgifter delas med och du kan självklart alltid få din förfrågan raderad.

Läs mer om hur vi skyddar din personliga integritet i vår dataskyddspolicy.

Kundservice

Om du vill lära dig mer om vad du ska tänka på när du ska anlita rörmokare, eller läsa andra råd inför ditt projekt, kan du kika bland våra informativa artiklar.

Har du några frågor eller funderingar? Varmt välkommen till vår kundservice.