Vanliga VVS-tjänster – hitta rätt rörmokare

Många är osäkra på vad en rörmokare egentligen gör. Yrket heter formellt sett VVS-montör, men många väljer att kalla sig rörmokare. VVS betyder värme, ventilation och sanitet och inom detta ingår bland annat de arbeten som du hittar på denna sida.

Rörmokare.se är en gratis jämförelsetjänst som kan användas av såväl privatpersoner som företag och föreningar. Genom att fylla i formuläret får du offerter från upp till tre rörmokare nära dig. Tjänsten är utan förpliktelse, så du väljer själv om du vill tacka ja till något erbjudande.

Hoppa till en kategori direkt:

Montering och byte | Service och reparation | Renovering och nydragning | Värme och energi | Utomhusarbeten | Annat

En rörmokare installerar en varmvattenberedare.

Montering och byte

Exempel på tjänster:

Jämför rörmokare nu

En rörmokare reparerar läckande rör i ett badrum.

Service och reparation

Ibland är det tydligt att något är trasigt. Det kan handla om en läckande kran, ett fuktskadat golv, en trasig toalett, stopp i avloppet eller ett element som inte fungerar som det ska. Ibland är problemet så gott som osynligt. En rörmokare kan reda ut var felet ligger och föreslå lösningar.

Samla in offerter

En rörmokare sitter på golvet och arbetar med ny rördragning inom en renovering.

Renovering och nydragning

Badrumsrenovering, köksrenovering eller bygga nytt hus? Det är viktigt att välja rätt rörmokare så att det blir rätt från grunden. Du kan få hjälp med rördragning för vatten och avlopp, råd för energibesparing inom VVS-systemet, installationer och reparation av befintliga installationer. Välj vad du vill anlita rörmokaren för.

Hitta lokala VVS-firmor

En rörmokare sitter på huk och arbetar med vattenburen golvvärme.

Värme och energi

Uppvärmning är ofta den största delen av ett hems driftkostnader. Därför tjänar man på att ha effektiv uppvärmning, vilket innebär korrekt fungerande installationer och energisnåla apparater. Till exempel kan en rörmokare byta radiatorer/element, byta radiatorventiler eller installera vattenburen golvvärme.

Få erbjudanden

Vattenrör utomhus som ska grävas ner.

Utomhusarbeten

Välj kategorin utomhusarbeten om du till exempel behöver rördragning utomhus, ska installera ett spabad eller en vattenkran till trädgården.

Jämför lokala rörmokare

En rörmokare arbetar med en handdukstork i ett nyrenoverat badrum.

Något annat?

Om du inte är säker på vilken tjänst som är aktuell, eller inte hittar alternativet du söker, kan du klicka i boxen "annat". När du fyller i formuläret kan du välja att beskriva i fritext vad du önskar hjälp med.

Fyll i formuläret

check icon

Spara tid.

Slösa inte tid på att själv leta efter rörmokare.
Bli kontaktad av seriösa firmor.

check icon

Spara pengar.

Undvik att betala onödigt mycket.
Låt rörmokarna konkurrera om dig.

check icon

Alltid gratis.

Tjänsten är helt kostnadsfri.
Du förbinder dig inte till något.

Få flera offerter nu