Jämför offerter på att byta radiator­ventil

Byta radiatorventil – hitta rörmokare nära dig

Välfungerande radiatorventiler med termostater är en förutsättning för ett energieffektivt hem. Med Rörmokare.se kan du enkelt jämföra offerter från dina lokala rörmokare på att byta radiatorventil.

Jämför erbjudanden

Ett hem som är lagom varmt hela tiden – känns det främmande? Faktum är att många hemmiljöer styrs av radiatorventiler som borde gått i pension för länge sedan.

En radiatorventil är den del som reglerar radiatorns vattenflöde för att höja och sänka temperaturen. Själva ventilen styrs av en tillhörande termostat, så om du har problem med temperaturregleringen kan det antingen vara problem med ventilen eller dess termostat.

Ett orosmoment för många är om man måste tömma elementen på vatten eller inte. Den goda nyheten är att det ofta går att byta radiatorventil utan att tömma radiatorn. Antingen kan vattentillförseln stängas av genom en så kallad ballofix, eller genom en frysmaskin som fryser vattnet under ca en halvtimme. När du får kontakt med en rörmokare kan du få hjälp med att avgöra vad som gäller i ditt fall.

Ett klokt val när du ska välja rörmokare är att ta in flera offerter. Då kan du jämföra de olika erbjudandena mot varandra.

Så funkar det

1. Fyll i formuläret. Beskriv vad du behöver hjälp med.

2. Få erbjudanden. Du blir kontaktad av upp till 3 rörmokare som kan byta radiatorventiler hos dig. De vet om att du jämför dem. Därför får du deras bästa erbjudanden.

3. Välj firma. Välj den rörmokare du tycker är bäst lämpad – eller välj ingen alls. Du förbinder dig inte till någonting.

Få offerter från lokala rörmokare